Szeretne kedvezményesen szobát foglalni?
Csatlakozzon belső információs listánkhoz és már küldjük is megadott e-mail címére az 5%-os kedvezmény kuponkódját!
Visszatérő vendégünként pedig további kedvezményeket vehet majd igénybe!

Please enable the javascript to submit this form

Foglalási igény jelzése

Erre a linkre kattintva letölthető pdf formátumban a bejelentő lap, mely ezáltal előre kinyomtatható és kitölthető, így a szálláshelyre érkezéskor már nem szükséges vele időt tölteni, elegendő csupán átadni.

Foglalási igénye elküldésével kijelenti, hogy az alábbi linken elérhető házirendet valamint adatkezelési tájékoztatót elolvasta és elfogadta. Házirend letöltése ide kattintva.

Az űrlap kitöltése és elküldése kizárólag a foglalási igény jelzésére szolgál. A foglalás csak a szállásdíj átutalásával és megerősítő visszajelzésünkkel válik teljessé!

2021. január 1-jén hatályba lépett a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása, amely kötelezi a szálláshely-szolgálatót, hogy a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők törvényben meghatározott adatait a Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse a törvényben meghatározott célból.

A Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

A törvénymódosítással bevezetett tárhely feladatait a Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszer látja el.

A fentiek értelmében törvényben rögzített kötelességünké vált, hogy vendégeink (gyermek esetén is!) személyazonosító igazolványát okmányolvasó applikáció segítségével a helyszínen beolvassuk, melynek adatai a VIZA rendszerébe továbbítódnak. Szállást csak ezen feltételt elfogadó vendégeinknek áll módunkban biztosítani!

Bővebb információ a VIZA weboldalán olvasható: vizainfo.hu